Prijem povodom Dana rezervnih vojnih starešina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem povodom Dana rezervnih vojnih starešina

Svečanim prijemom u Gradskoj kući u Novom Sadu obeležen je Dan rezervnih vojnih starešina  i 95. godišnjica Saveza organizacija rezervnih vojnih starešina Srbije, uz poruku gradonačelnika Miloša Vučevića da se očekuje da nastave da unapređuju svoje programske aktivnosti i postižu rezultate u njihovoj realizaciji.

"Grad Novi Sad je oduvek sa puno razumevanja pridavao značaj i nastojao da doprinese jačanju odbrambenih činilaca društva, posebno naše Vojske, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Organizacije rezervnih vojnih starešina", orekao je Vučević i dodao da će Grad nastaviti da pruža podršku bezbednosnim sistemima Republike Srbije.

Predsednik Organizacije rezervnih vojnih starešina Novog Sada, Boško Pilipović, rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što se tradicija duga devet i po decenija nastavlja, u istom maniru kao što je i 1919. godine tadašnji gradonačelnik Novog Sada primio rezervne starešine srpske vojske.

Vučević i Pilipović su uručili Zahvalnice i Pohvale, koje je Organizacija rezervnih vojnih starešina Novog Sada dodelila zaslužnim organizacijama i pojedincima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.