Predstavljanje novih autorskih filmova u KC Inđija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2015, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje novih autorskih filmova u KC Inđija

Kulturni centar Inđija predstaviće tokom januara i februara meseca četiri najbolja autrska ostvarenja u prošloj godini.

Publika u Inđiji imaće priliku da pogleda neka od najznačajnijih ostvarenja tokom 2014. godine, prikazana na Festivalu autorkog filma, kaže se u najavi.

U četvrtak i petak, 29. i 30. januara, biće prikazan film "Zimski san", u režiji Nuri Bilge Džejlan, koji je osvojio Zlatnu palmu za najbolji film na prošlogodišnjem Kanskom festivalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

5. i 6. februara na programu je "Levijatan" Andreja Zvjaginceva, nagrađen za najbolji scenario na festivalu u Kanu 2014. godine.

12. i 13. februara prikazaće se film "Golub sedi na grani razmišljajući o postojanju" Roja Andersona. Ovo ostvarenje osvojilo je Zlatnog lava na festivalu u Veneciji 2014. godine.

19. i 20. februara publika će moći da pogleda "Zbogom jeziku", u režiji Žan Lik Godara, koji je Američko društvo filmskih kritičara ocenilo kao najbolji film u 2014. godini.

Projekcije počinju u 20.30 časova, a cena ulaznica je 200 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.