Predavanje Budi bolji na poslu na Tribini mladih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2016, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje "Budi bolji na poslu" na Tribini mladih

U klubu Tribina mladih Kulturnog centra Novog Sada večeras u 19 časova biće održano prvo predavanje iz serijala "Budi bolji", na temu "Budi bolji u poslu".

Na pitanje „Ima li života nakon stresnog posla" pokušaće da odgovori Dragana Jelić, psiholog, edukator i konsultant iz oblasti ljudskih resursa, kaže se u najavi.

Dragana Jelić diplomirala je na Odseku za psihologiju, Filozofskog Fakulteta u Novom Sadu. Trenutno je na završnoj godini doktorskih studija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Organizacijske psihologije.

Poseduje iskustvo u vođenju edukacija iz različitih oblasti: upravljanje stresom, konstruktivna komunikacija, radna efikasnost, timski rad, upravljanje promenama u radnom okruženju. Pored vođenja grupnih treninga, poseduje iskustvo individualnog rada sa pojedinicima. Uže oblasti stručnosti: treninzi, koučing, profesionalna selekcija, istraživanje i razvoj.

Ciklus predavanja "Budi bolji" realizuje se u saradnji TIM Centra i Kulturnog centra Novog Sada, a održavaće se jednom mesečno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.