Pravo na suđenje u razumnom roku - rasprava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravo na suđenje u razumnom roku - rasprava

U Novom Sadu je predstavljena radna verzija Nacrta zakona o zaštiti prava na suđenje u razumnom roku. Učesnici javne rasprave saglasili su se i da je, osim dobrih propisa, potrebna i personalna odgovornost, kako bi se promenila poražavajuća statistika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Balinovac: Želimo ubrzanje postupaka pred sudovima

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 00:16

Novi zakon o zaštiti prava na suđenje u razumnom roku trebalo bi da omogući ubrzanje postupaka pred sudovima u Srbiji, istovremeno štiteći pravo stranke a ne povređujući nezavisnost sudija, izjavio je danas u Novom Sadu savetnik ministra pravde Zoran Balinovac...Na drugoj javnoj raspravi o radnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.