Poslednji dan prijava za Erazmus+ radionice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2014, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji dan prijava za Erazmus+ radionice

U skladu sa rezultatima ispitivanja potreba za tematskim radionicama, Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji, organizuje radionice posvećene razvoju predloga projekata za konkurs za projekte izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju (nekadašnji Tempus projekti) u okviru programa Erazmus+.

Prve dve radionice su posvećene pripremi matrice logičkog okvira (LFM), indikatora razvoja projekta i razradi radnih paketa, i organizuju se u 23. decembra u Novom Sadu (Rektorat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Univerziteta u Novom Sadu, 10 časova) i 26. decembra u Beogradu.

Treća radionica je posvećena razradi opisa projekta, i biće organizovana 29. decembar u Novom Sadu (Rektorat Univerziteta u Novom Sadu, 10 časova).

Prijavu za radionice možete izvršiti popunjavanjem formulara, najkasnije do 18. decembra do 23:59. Osobe koje su popunile upitnik za ispitivanje potreba će imati prednost pri odabiru za učešće, a vodiće se računa o zastupljenosti različitih tipova institucija/organizacija i ujednačenom broju osoba iz iste institucije.

Učesnici sami snose eventualne putne i troškove smeštaja. Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji obezbeđuje radne materijale i osveženje tokom radionica.

Radionice posvećene razradi budžeta projekta biće organizovane tokom januara 2015. godine, a vreme, mesto i poziv za prijavljivanje biće naknadno objavljeni.

Više informacija možete pronaći ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.