Ponovo krv u Dunavu kod Novog Sada

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo krv u Dunavu kod Novog Sada

Krv se jutros ponovo izlila u Dunav u Novom Sadu iz kanalizacionog otvora na keju.

Fotografija izlivanja crvene tečnosti, slične onoj koja se izlila 24. jula, snimljena je jutros oko 11 sati.

Ekipa “Vodovoda i kanalizacije” je ponovo bila na mestu gde je crvena materija isticala, ali nisu stigli da zahvate materiju, jer je već prestalo oticanje u Dunav.

Podsećamo ovo je drugi put u manje od deset dana da crvena materija završava u Dunavu, a nadležni su nemoćni da otkriju ko je počinilac.

Nadležni prebacuju odgovrnost s jednih na druge, a počinilac na očigled svih Novosađana zagađuje Dunav.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRVAV DUNAV Misteriozna krv nastavlja da zagađuje reku kod Novog Sada

Izvor: Blic, 04.Avg.2015

Krv se jutros ponovo izlila u Dunav u Novom Sadu iz kanalizacionog otvora na keju...Fotografija izlivanja crvene tečnosti, slične onoj koja se izlila 24. jula, snimljena je jutros oko 11 sati...Ekipa “Vodovoda i kanalizacije” je ponovo bila na mestu gde je crvena materija isticala, ali nisu stigli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.