Policija našla drogu i falsifikovane dinare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija našla drogu i falsifikovane dinare

Policija je u Novom Sadu uhapsila jednog meštanina Odžaka zbog sumnje da je prodavao drogu i falsifikovao novac, saopšteno je danas.

U saopštenju se kaže da je pretresen stan u kojem uhapšeni D. P. (41) neprijavljeno boravi u Novom Sadu, gde je nađeno 26 paketića praha za koji se sumnja da je heroin i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Postoji sumnje i da je deo dinarskih novčanica falsifikovan.

Dodaje se da je u stanu je zatečena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novosađanka (30) koja je, prilikom ulaska policije, pokušala da uništi paketiće droge, a protiv nje će biti podneta krivična prijava za pomaganje u izvršenju krivičnog dela.

Policija sumnja da je ranije D. P. prodao pet paketića jednoj Novosađanki (29), protiv koje će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno posedovanje opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Policija u Novom Sadu našla drogu i falsifikovane dinare

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 01:00

Policija je u Novom Sadu uhapsila jednog meštanina Odžaka zbog sumnje da je prodavao drogu i falsifikovao novac, saopšteno je danas...U saopštenju se kaže da je pretresen stan u kojem uhapšeni D.P. (41) neprijavljeno boravi u Novom Sadu, gde je nađeno 26 paketića praha za koji se sumnja da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.