Pokrajinski štab Vojvodine za vanredne situacije u novom sastavu

Izvor: Blic, 10.Jan.2017, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajinski štab Vojvodine za vanredne situacije u novom sastavu

Komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije i potpredsednik Pokrajinske vlade Vojvodine, Đorđe Milićević, zakazao sednicu tog Štaba u novom sastavu.

Sednica će početi u 12 sati, a o nujenom radu će biti ojavljeno saopštenje, saopštio je Biro za informisanje Pokrajinske vlade.

Prethodnih, veoma hladnih dana, u Novom Sadu se zaledio Dunav, te je obustavljen rečni saobraćaj.

Lokalni radio 021 je preneo da nema informacija da li će biti upotrebljeni ledolomci.

Nadležnost za upotrebu ledolomaca "Čakor" i "Vučevo" koji su se koristili u Novom Sadu u ovakvim situacijama, na višim je državnim organima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina: U punoj pripravnosti svi sektori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2017

Pokrajinski štab za vanredne situacije održao je danas sednicu na kojoj je konstatovano da su na teritoriji AP Vojvodine u punoj pripravnosti svi sektori koji su uključeni u sistem spasavanja ljudi i zaštitu imovine u vanrednim okolnostima...Na sednici kojom je predsedavao komandant Štaba i potpredsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.