Pokrajina izdvojila 52,5 miliona za stočarstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajina izdvojila 52,5 miliona za stočarstvo

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je 164 ugovora u ukupnoj vrednosti od 52,5 miliona dinara, za unapređenje odgajivačkog programa u stočarstvu.

Kako je saopšteno iz Pokrajisnke vlade, ugovori su dodeljeni u okviru Programa za unapređenje stočarstva u Vojvodini u 2014. godini.

Ugovore je korisnicima, na novosadskom Poljoprivrednom fakultetu, uručio potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vodoprivredu i šumarstvo Branislav.

Bogaroški je najavio da će resorni sekretarijat naredne nedelje nastaviti sa potpisivanjem ugovora za dodelu sredstva u oblasti stočarstva, i to ugovora za mini mesare i mini mlekare, zatim za izložbe, genetske resurse i drugo.

"U narednoj godini ćemo nastojati da izdvojimo više sredstava za stimulisanje stočarstva u Vojvodini. Stočarstvo nam je trenutno najslabija karika u poljoprivrednoj politici subvencionisanja koju smo do sada sprovodili, jer su sve ostale linije subvencionisanja obezbeđene namenskim sredstvima i budžetskim fondovima ", kazao je Bugarski.

On je izrazio uverenje da će budžet za stočarstvo biti veći, te da će uz pomoć struke, pre svega Poljoprivrednog fakulteta, ta sredstva biti plasirana na najbolji način.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za razvoj stočarstva 52,5 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2014

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je 164 ugovora u ukupnoj vrednosti od 52,5 miliona dinara za unapređenje odgajivačkog programa u stočarstvu...Ugovori su dodeljeni u okviru Programa za unapređenje stočarstva u Vojvodini u 2014. godini. Ugovore je korisnicima,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.