Podela paketa pomoći za izbeglice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2015, 03:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podela paketa pomoći za izbeglice

U Srbiji će danas prvi put biti obeležen Svetski dan dobročinstva, volonterskom humanitarnom akcijom namenjenoj izbeglicama koje borave u okolini beogradske autobuske stanice, a u okviru akcije biće podeljeno 500 paketa hrane i 1.000 komada biskvita.

Fondacija Ana i Vlade Divac je saopštila da će u saradnji sa kompanijom Mondelez Internešnal, organizacijom ADRA i brojnim volonterima organizuje akciju podele paketa hrane i slatkiša za izbeglice koje trenutno borave u parkovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kod Autobuske stanice i Ekonomskog fakulteta.

U narednim danima, u saradnji sa volonterima organizacije IDC, a zahvaljujući donaciji Mondelez Internešnal biće podeljeno još 12.000 paketa slatkiša, stoji u saopštenju.

U sklopu akcije već je postavljeno pet mobilnih toaleta, a u planu je da se postave i tuševi kako bi se izbeglicama omogućili što bolji higijenski uslovi, a do sada su se na taj način, u akciju Fondacije Ana i Vlade Divac, za pomoć izbeglicama uključile advokatska kancelarija BDK Advokati, KPMG, "Prajs Voterhaus Kupers", "Bol pakadžing" i Mondelez Internešnal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležava se Međunarodni dan dobročinstva

Izvor: Akter, 05.Sep.2015

Međunarodni dan dobročinstva obeležava se danas, a Humanitarna fondacija Ana i Vlade Divac tim povodom obići će i uručiti pakete izbeglicama koje borave u parkovima kod beogradske autobuske stanice.."Podelićemo pakete za prvu pomoć. Za decu će biti slatkiša. Želimo da pokažemo ljudskost,...

Nastavak na Akter...

Svetski dan dobročinstva

Izvor: Studio B, 05.Sep.2015

Svetski dan dobročinstva obeležen je danas, prvi put u Srbiji, humanitarnom volonterskom akcijom pomoći izbeglicama sa Bliskog istoka, u parkovima kod glavne autobuske stanice i ispred Ekonomskog fakulteta u Beogradu, gde su dobili pakete hrane...U okviru akcije, u organizaciji Fondacije Ana i Vlade...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.