PS: Pajtića hvata strah od pokrajinskih izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Pajtića hvata strah od pokrajinskih izbora

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista (PS) u Vojvodini saopštio je večeras da lidera DS-a i predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića hvata strah od pokrajinskih izbora na kojima će, kako smatraju u PS, demokrate izgubiti vlast.

"Neshvatljiv je strah koji i samo spominjanje izbora izaziva kod Bojana Pajtića i njegove svite", navodi u saopštenju PS i dodaje da "svakodnevno hvalisanje navodnim rastom rejtinga, investicijama koje niko ne vidi osim Pajtića, pada u vodu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvi pomen izbora".

O tome šta će građani reći na izborima, Pajtić i demokrate trebalo je da razmišljaju "kada su uništavali Razvojnu banku Vojvodine, kada su pustošili pokrajinske fondove, kada su od vrednih vojvođanskih paora pravili socijalne slučajeve".

PS dodaje u saopštenju da tada demokrate nije brinuo interes i mišljenje građana, "tada su mislili da će parama doveka kupovati izbornu volju, tada su kao i uvek gledali ličnu korist".

"Upravo ta sebičnost i pohlepa će ih koštati vlasti a sve je izvesnije i izbornog cenzusa u Vojvodini. Od volje građana niko nije pobegao pa neće ni Bojan Pajtić", navodi se u saopštenu Pokrajinskog odbora PS.

Ranije danas je novosadski odbor DS saopštio da je Srpska napredna stranka u Novom Sadu "svom snagom krenula u kampanju za predstojeće lokalne izbore i u svojoj borbi za još jedan nezaslužen mandat u gradskoj vlasti najviše nade polaže u nova zapošljavanja u javnim preduzećima".

U saopštenju novosadskih demokrata navedeno je i to da su se, na ranije njihovo obaveštavanje javnosti o izmenama programa zapošljavanja u javnim preduzećima, s posebnim osvrtom na "Lisje", oglasili gradonačelnik Miloš Vučević i SNS "i nepostojeći Pokret socijalista, kao i samo "Lisje", u "uzaludnom pokušaju da pobede istinu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.