PMF: Jelena Molnar Lazić laureatkinja Dunavske nagrade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PMF: Jelena Molnar Lazić laureatkinja Dunavske nagrade

Docentkinja Jelena Molnar Lazić sa Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, laureatkinja je Dunavske nagrade za mlade istraživače, kao predstavnik Republike Srbije, saopštio je Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu.

Kako se navodi, ovu prestižnu nagradu 2011. godine kreiralo je Federalno ministarstvo za nauku, istraživanja i ekonomiju Austrije (Austrian Federal Ministry for Science, Research and Economy - BMWFW) u saradnji sa Institutom za Dunavski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << region i Centralnu Evropu (Institute for the Danube Region and Central Europe - IDM) u čast pojedinaca koji su ostvarili izuzetne rezultate u naučnom radu, sa naglaskom na Dunavski region.

Nagrada se dodeljuje 14 mladih istraživača, jednom u svakoj državi, članici Strategije Evropske unije za Dunavski region.

U saopštenju se podseća i da je docentkinja Sonja Kaišarević sa Departmana za biologiju i ekologiju bila dobitnica ove nagrade za 2014. godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Docentkinji PMF-a Dunavska nagrada za mlade istraživače

Izvor: NoviSad.com, 24.Avg.2016

Docentkinja Jelena Molnar Lazić sa Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine Prirodno-matematičkog fakulteta, laureatkinja je Dunavske nagrade za mlade istraživače, kao predstavnica Republike Srbije..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.