PA: Konkurs za projekte u oblastima omladinskog sektora za 2016. godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2016, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA: Konkurs za projekte u oblastima omladinskog sektora za 2016. godinu

Grad Pančevo otvorio je Konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora grada Pančeva za 2016. godinu. Rok za podnošenje predloga projekata je 2. decembar.

Pravo učešća imaju udruženja građana koja su registrovana na teritoriji grada Pančevo.

Konkursom će se podržati programi i projekti čiji se sadržaj odnosi na unapređenje položaja i kvaliteta života mladih, zadovoljavanje potreba mladih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i rešavanje specifičnih problema mladih, prema konkursnim zadacima u okviru prioritetnih oblasti Strategije brige o mladima grada Pančeva 2014-2017.

Programi i projekti treba da budu usklađeni sa prioritetnim oblastima: obrazovanje mladih, zapošljavanje mladih, zdravlje i odrastanje mladih, bezbednost mladih, mobilnost i interkulturalizam mladih, učešće mladih u donošenj odluka i aktivizam i volonterizam mladih.

Detaljnije informacije o uslovima, načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji grada Pančeva.

Poseban segment ovog Konkursa odnosi se na sufinansiranje i finansiranje studijskih putovanja na teritoriji Evrope, koji za cilj imaju sticanje i unapređenje znanja (stručne prakse, konferencije, kongresi, stručni skupovi, seminari).

Pravo učešća imaju studenti i studentkinje koji su državljani Republike Srbije ili imaju status izbeglice ili raseljenog lica, imaju prebivalište na teritoriji grada Pančeva, upisani su na Univerzitet akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, prvi put su upisali treću godinu studija i u prethodnoj godini studiranja imaju prosečnu ocenu najmanje 9,00.

Detaljnije informacije o ovom delu Konkursa takođe se mogu pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji grada Pančeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.