PA: Grad donirao vozilo Hitnoj pomoći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA: Grad donirao vozilo Hitnoj pomoći

Gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov je danas, zajedno sa svojim saradnicima, uručio ključeve novog sanitetskog vozila za službu Hitne pomoći direktoru pančevačkog Doma zdravlja Slobodanu Ovuku.

Ovuka je ovom prilikom istakao svoju zahvalnost na donaciji, ali i upozorio na nedostatak kadrova u službi hitne medicinske pomoći.

Prema njegovim rečima, ovoj službi su neophodni lekari, medicinski tehničari i vozači jer zbog prevelikog obima posla posojeći kadar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ulaže velike napore u svom svakodnevnom radu.

Gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov istakao je da su sredstva opredeljena za samo jedno novo sanitetsko vozilo zbog smanjenja budžeta za 20 odsto u odnosu na prethodne godine.

"Grad Pančevo će i u narednoj godini opredeliti sredstva za nabavku još jednog ovakvog vozila kako bi omogućili našim sugrađanima još bolju zdravstvenu negu i zaštitu", rekao je Radanov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.