Otvoren konkurs za Exitov NGO sajam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za Exitov NGO sajam

Exit fondacija poziva sve nevladine organizacije iz Srbije i celog regiona da se za vreme trajanja ovogodišnjeg Exit festivala predstave posetiocima na Petrovaradinskoj tvrđavi na NGO sajmu.

Ove godine, Novi Sad je ostvario istorijski uspeh ulaskom u finale za Omladinsku Prestonicu Evrope 2018. Tim povodom, ovogodišnji sajam će biti u znaku Novog Sada, Omladinske prestonice Evrope, navode iz Exit fondacije.

Kao i svake godine deo pažnje koju festival privlači na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sebe usmeravamo na one koji se trude da svet učine boljim mesto za sve nas, a ono što pored muzike pokreće svet, zasigurno je i aktivizam, navode organizatori Exita .

Rok za prijavu traje do 10. juna a odluka o tome koje organizacije će se predstaviti festivalskoj publici iz celog sveta biće doneta najkasnije do 20. juna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren poziv za Exitov NGO sajam

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2015

Exit fondacija poziva sve nevladine organizacije iz Srbije i celog regiona da se za vreme trajanja ovogodišnjeg Exit festivala predstave posetiocima na Petrovaradinskoj tvrđavi na NGO sajmu...Ovogodišnji sajam će biti u znaku Novog Sada, Omladinske prestonice Evrope, navode iz Exit fondacije...Rok...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.