Otvaranje Vidikovca u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje Vidikovca u Sremskim Karlovcima

Nakon odlaganja otvaranja Vidikovca u Sremskim Karlovcima početkom aprila zbog sanacije oštećenja, ova popularna turistička destinacija ponovo će biti otvorena od subote 24. juna, svakog dana od 10 do 22 časa, a u najavi su i neke novine.

Radovi na Vidikovcu, tokom kojih su sanirane posledice nekontrolisanog odvođenja atmosferskih voda, trajali su od maja ove godine, a njihovim završetkom, objekat je potpuno vraćen u upotrebno stanje. Radovi su koštali oko 374.000 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Iako je postojeća staza za turiste-pešake odavno uređena i primerena, novi pristupni put za koji bi bilo potrebno izdvojiti oko 2 miliona dinara, pomogao bi i onima kojima je staza manje praktična za penjanje na Vidikovac.

U Turističkoj organizaciji ističu da se trude da Vidikovac dodatno afirmišu organizovanjem sadržajnih programa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.