Osetno hladnije, mestimično sa snegom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2014, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osetno hladnije, mestimično sa snegom

U Srbiji umereno do potpuno oblačno i osetno hladnije vreme, mestimično sa snegom, uz formiranje snežnog pokrivača uglavnom u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, samo ujutru u istočnim i južnim krajevima ponegde će biti slaba kiša. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus dva do četiri, a najviša dnevna od dva do šest stepeni.

I u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sadu umereno do potpuno oblačno i osetno hladnije vreme, uz mogućnost kratkotrajnog snega, uglavnom ujutru.

Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Dnevna temperatura biće bez većeg kolebanja i iznosiće od tri do pet stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 2. januara, u subotu biti umereno oblačno i uglavnom suvo vreme, a samo na jugu i istoku očekuje se provejavanje snega.

Zatim će do kraja perioda biti veoma hladno u jutarnjim satima sa umerenim i jakim mrazem, a i maksimalna temperatura vazduha biće ispod nula stepeni i očekuju se ledeni dani.

U nedelju i ponedeljak biće oblačno i vetrovito vreme sa snegom, uz formiranje i povećanje snežnog pokrivača i uz lokalnu pojavu vejavica i snežnih nanosa.

Od utorka do petka biće umereno do potpuno oblačno vreme, uz provejavanje snega.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.