Održana 28. Kritična masa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana 28. Kritična masa

U Novom Sadu juče je održana 28. po redu Kritična masa, a akciji se priključilo oko 500 biciklista, koji su provozali 13 kilometara.

Kako je saopštio organizator akcije, ovu Kritičnu masu je obeležio neobično velik broj roditelja sa decom.

"Kritična masa je biciklistički događaj koji se održava najčešće jednom mesečno u preko 400 gradova u svetu. U Novom Sadu se održava neprekidno više od dve godine poslednjeg petka u mesecu u pet u Limanskom parku i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trenutno je najmasovniji mesečni biciklistički događaj u Srbiji", ističu organizatori.

Oni su pohvalu uputili i pripadnicima saobraćajne policije, koji su bili u pratnji kolone i omogućili da skup protekne bez incidenata.

Vožnja je završena u Limanskom parku, gde je nastavljeno druženje učesnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.