Odbojkaši na oprezu pred meč u Požarevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2014, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši na oprezu pred meč u Požarevcu

Utakmicama četvrtfinala Kupa Srbije protiv Mladog radnika, odbojkaši Vojvodine završiće godinu na izmaku.

Takmičenje na tri fronta i dve utakmice nedeljno, kao i česta putovanja, ostavilo je traga kod izabranika Strahinje Kozića, kod kojih je prisutan umor.

Bez obzira na to, motiva sigurno ne nedostaje, kako bi već u prvom susretu crveno-beli načinili veliki korak ka plasmanu na završni turnir.

Istovremeno, izmenjen sastav protivnika nema šta da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgubi i, bez dileme, koristiće svaki momenat i greške novosadskog sastava da pokuša da napravi iznenađenje, u dvomeču u kom je Vojvodina favorit.

"Zadnjih godina imali smo velikih problema u Požarevcu. Bez obzira na to što je ekipa Požarevca mlada, kada ih krene, kada imaju dobar servis, dobar blok, mogu da igraju veoma dobro. Moramo da budemo oprezni, ali očekujem siguran plasman u finale Kupa", poručuje šef struke OK "Vojvodina NS seme" Strahinja Kozić.

Prva utakmica četvrtfinala 50. Kupa Srbije za odbojkaše između Vojvodine i Mladog radnika igra se u utorak u Požarevcu, sa početkom u 19 časova.

Raspored mečeva 50. Kupa Srbije za odbojkaše, 1/8 finala za utorak 23.12.14.

Đerdap - Crvena zvezda 18.00

Inđija - Partizan 18.30

Mladi Radnik - Vojvodina 19.00

Spartak (Su) - Radnički 19.00

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.