Izvor: Magyar Szó, 23.Sep.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljena ulica u Malom Iđošu

Pre dva meseca počeli su veliki radovi na obnovi ulice Kokai u Malom Iđošu. D.O.O. „Mali Komunal” je, na osnovu naloga dobijenog od Mesne Zajednice Mali Iđoš, promenio zastarele vodovodne cevi, izbetonirao ulicu, a trenutno se radi na iskopu jarka za odvod atmosferskih voda. „Većina radova je završena i 197 metara ulice je izbetonirano”, izjavio je za „Mađar so” Ištvan Siđi, predsednik mesne zajednice dodajući da u ulici postoji jedan uzan deo gde se ne može iskopati jarak >> Pročitaj celu vest na sajtu Magyar Szó << za odvod kišnice, te da je zbog toga pored puta izgrađeno betonsko korito, takozvana rigola za odvod vode.

Uskoro će se u ovom selu i na drugim lokacijama menjati zastarele vodovodne cevi. „U bliskoj budućnosti ćemo, od ugla ulice Kokai preko Vrbaškog puta, sve do Uske ulice menjati cevi, a ako vremenske prilike budu povoljne, još ove godine ćemo postaviti nove glavne vodove između Uske i Zanatske ulice”, dodao je predsednik.

Mesna zajednica planira i betoniranje više ulica. „Na teritoriji sela postoje uske ulice u kojima nije moguće uraditi asfalt na celoj površini ulice i zbog toga smo u tim ulicama izasfaltirali po dve staze, a na taj način ćemo na proleće asfaltirati i preostale ulice”, rekao je Siđi.

Nastavak na Magyar Szó...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.