Obnova pećinačkog Kulturnog centra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova pećinačkog Kulturnog centra

Prvi put, nakon izgradnje 1980.godine, počela je temeljnija obnova pećinačkog Kulturnog centra.

U toku je prva faza radova koja obuhvata sanaciju krova i prednjeg dela fasade kao i dopunu grejnih tela u velikoj sali.

Sredstva za obnovu Kulturnog centra u visini od oko milion dinara obezbeđena su iz budžeta opštine Pećinci.

Uprkos lošem stanju u kojem se zgrada nalazi, Kulturni centar je godinama unazad uspevao da realizuje brojne kulturne manifestacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i druge sadržaje.

U 2015.godini kada svi radovi budu završeni, nadležni očekuju da ova ustanova ponovo bude mesto okupljnja svih generacija.

Iz Kulturnog centra poručuju da u 2015.godini, kada ova ustanova kulture zablista u punom sjaju, predstoje novi, bogatiji kulturni sadržaji koji će, nadaju se, baš kao nekad puniti salu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.