Oblačno, mestimično kišovito

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2015, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, mestimično kišovito

U Srbiji danas oblačno vreme, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz manje povecanje visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima, najmanje padavina će biti na severu zemlje, a vetar će biti uglavnom slab, severni i severoistočni.

Jutarnja temperatura će biti od -1 do pet stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U narednih sedam dana, do 2. decembra, očekuje se pretežno oblačno vreme, do subote mestimično sa kišom, na planinama sa snegom uz povecanje visine snežnog pokrivaca.

Susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima, naročito u petak, 27. novembra, kada se očekuje formiranje snežnog pokrivača.

U nedelju, 29. novembra, očekuje se kratkotrajni prestanak padavina, a u ponedeljak prolazno naoblačenje, mestimično s kišom, a na planinama sa snegom.

Od utorka, 1. decembra, RHZS najavljuje postepeni prestanak padavina i malo toplije vreme.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno, ponegde kiša, na planinama sneg

Izvor: B92, 25.Nov.2015

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično s kišom, uz slab vetar i temperaturu do sedam stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...U brdsko-planinskim predelima padaće sneg i formiraće se manji snežni pokrivač, a susnežica i sneg ponegde se očekuju i u nižim predelima...Najmanje...

Nastavak na B92...

Sutra oblačno i hladno, pre podne i kiša i susnežica

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2015

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladno, mestimicno s kišom, na planinama sa snegom, a susnežica i sneg se očekuju ponegde i u nižim predelima...Od sredine dana postepeni prestanak padavina, najpre na jugu. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -1C do 4C, najviša...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.