Oblačno i suvo, temperatura do 15 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2014, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i suvo, temperatura do 15 stepeni

U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno, relativno toplo i suvo vreme sa maksimalnom temperaturom od osam do 15 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, samo će na severu Vojvodine ujutru ponegde biti slaba, kratkotrajna kiša.

Ujutru će biti mestimično niska oblačnost i magla, a minimalna temperatura vazduha iznosiće od minus jedan do sedam stepeni.

Vetar će biti slab i umeren pretežno južni i jugozapadni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
I u Novom Sadu će danas biti malo do umereno oblačno i suvo vreme, a vetar će biti slab i umeren, južni.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće oko sedam, a maksimalna oko 15 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 26. decembra, u subotu tokom većeg dela dana biti malo do umereno oblačno i suvo vreme, a samo ujutru u severnim predelima je moguća slaba kratkotrajna kiša.

Uveče u severnim i zapadnim, tokom noći i ostalim predelima očekuje se naoblačenje mestimično sa slabom kišom, a na planinama i sa snegom.

U nedelju će biti hladnije vreme, ujutru su moguće slabe padavine, a tokom dana delimično razvedravanje. Severozapadni vetar biće u pojačanju.

Zatim će do kraja perioda biti suvo vreme sa temperaturom vazduha iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno i suvo, do 15 stepeni

Izvor: B92, 19.Dec.2014

Beograd -- U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno, relativno toplo i suvo vreme sa maksimalnom temperaturom od osam do 15 stepeni...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, samo će na severu Vojvodine ujutru ponegde biti slaba, kratkotrajna kiša...Ujutru će biti mestimično...

Nastavak na B92...

PROLEĆE U DECEMBRU: Danas suvo i toplo sa temperaturom do 15 stepeni, a narednih sedam dana...

Izvor: Press, 19.Dec.2014

U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno, relativno toplo i suvo vreme sa maksimalnom temperaturom od osam do 15 stepeni. . Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, samo će na severu Vojvodine ujutru...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.