Obezbeđena dalja isporuka gasa Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2010, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbeđena dalja isporuka gasa Pančevu

PANČEVO - Srbijagas i pančevačko javno-komunalno preduzeće "Grejanje" postigli su dogovor da se, za sada, nastavi isporuka gasa.

Prekid isporuke, koji je juče najavljen iz Srbijagasa, i to zbog neizmirenih obaveza, uznemirio je građane koji toplu vodu dobijaju putem daljinskog grejanja.

Prekid isporuke gasa izazvao bi obustavu isporuke tople vode i grejanja u Pančevu, a primenom ovih mera najviše bi bili pogođeni stanovnici naselja Kotež 2, koji toplu vodu dobijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posredstvom sistema daljinskog grejanja.

Zbog toga je gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović uputila dopis menadžmentu "Srbijagasa", u kome je zatražila da se nastavi dalja isporuka gasa, a da se pitanje međusobnih potraživanja rešava u saradnji sa "Srbijagasom", bez primene restriktivnih mera prema građanima Pančeva.

Na osnovu ove inicijative postignut je međusobni dogovor da se obezbedi kontinuirana isporuka gasa potrošačima, kao i da se nastave razgovori o rešavanju pitanja dugovanja i načinu plaćanja tih dugova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obezbedjena dalja isporuka gasa Pančevu

Izvor: S media, 21.Apr.2010

U zajedničkom saopštenju grada Pančeva i "Srbijagasa" se navodi da je to javno preduzeće juče obavestilo JKP "Grejanje" iz Pančeva da će mu prekinuti isporuku gasa, zbog neizmirenih dugovanja. ..Prekid isporuke gasa izazvao bi obustavu isporuke tople vode i grejanja u Pančevu, a primenom ovih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.