Novi Sad domaćin ISWA Svetskog kongresa 2016

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad domaćin ISWA Svetskog kongresa 2016

Novi Sad će od 19. do 22. septembra 2016. godine biti domaćin ISWA Svetskog kongresa, najznačajnijeg projekta Međunarodne organizacije za upravljanje čvrstim otpadom, potvrđeno je danas na konferenciji "Čvrstim korakom za održivu budućnost".

Posle Beča, Sao Paola i Firence 1.000 najboljih stručnjaka i predstavnika globalnih korporacija iz 50 zemalja, razmeniće svoja iskustva u Novom Sadu, prvom gradu u regionu koji će biti domaćin konferencije.

Na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je rečeno da ISWA Svetski kongres 2016. godine predstavlja jedinstvenu priliku da najbolji svetski stručnjaci iz oblasti zaštite životne sredine kroz sinergiju ideja i razmenu iskustava, unapređuju svoj rad i oblikuju zdravu, čistu i održivu budućnost.

Na konferenciji je potpisan i prvi sponzorski ugovor organizatora Kongresa Asocijacije za upravljanje otpadom sa firmom Greentech doo i Radiotelevizijom Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.