Nemačka: Žena ubijena mačetom, napad nije teroristički

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Žena ubijena mačetom, napad nije teroristički

Sirijski izbeglica sa mačetom uhapšen je u nemačkom gradu Rojtlingen nakon što je danas ubio jednu ženu i ranio još dve osobe, saopštila je nemačka policija, javlja Rojters. U policiji kažu da nema indicija da je napad teroristički. Nemački mediji tvrde da su napadač i žrtva radili zajedno.

Uhapšeni je tražilac azila iz Sirije, navela je policija i istakla da je napadač sa mačetom, očigledno, delovao sam.

Nemački mediji su ranije danas javili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muškarac u mestu Rojtenlingen kod Štutgarta nožem napao prolaznike i ubio jednu ženu, a povredio dva muškarca.

Policija je savladala 21. godišnjeg napadača i uhapsila ga, a navodi se da je od ranije poznat policiji.

Sirijac je, po navodima policije, "imao kraću raspravu sa ženom".

Kako je navela policija, motiv napada još nije jasan, a za sada nema dokaza da je u napad umešan još neko, naveo je list "Bild".

Do ovog napada je došlo samo dva dana nakon što je u Minhenu naoružani napadač ubio desetoro ljudi.

Policija: Nema indicija da je napad teroristički

Nema indicija da je napad mačetom koji je u nemačkom gradu Rojtlingenu izveo 21-godišnji tražilac azila iz Sirije teroristički, saopštila je danas lokalna policija.

"Istraga za sada pokazuje da nema indicija da se radi o terorističkom napadu", navodi se u saopštenju policije u Rojtlingenu.

Napadač i ubijena radili zajedno

Nemački mediji su javili da su napadač mačetom i ubijena žena bili bliski i radili u istom snek baru.

Stoga se spekuliše da je možda u pitanju bio zločin iz strasti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nemačka: U napadu ubijena žena, dvoje povređeno (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2016

Nemačka policija uhapsila je muškarca koji je danas u nemačkom gradu Rojtlingenu mačetom ubio jednu ženu, a još dve osobe ranio, prenela je agencija Frans pres...Policija u Rojtingenu saopštila da je napadač 21-godišnji tražilac azila iz Sirije...Sirijac je, po navodima policije, "imao kraću...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.