Naoblačenje, posle podne moguća kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naoblačenje, posle podne moguća kiša

U Srbiju će danas ujutru i pre podne postepeno stići jače naoblačenje sa jugozapada, posle podne i uveče mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz manji pad temperature.

Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, u košavskom području i na planinama povremeno i sa udarima olujne jačine, posle podne u slabljenju.

Jutarnja temperatura biće od 8 C na jugoistoku i po kotlinama do 18 C na jugu Banata, najviša od 22 do 26 C, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu postepeno naoblačenje, kasno posle podne i uveče povremeno sa kišom, a moguća je i lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom.

Vetar će biti umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 17 C, najviša oko 25 C.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 15. aprila:

Za vikend pretežno oblačno, hladnije, naročito u nedelju, mestimično sa kišom, u subotu ponegde i pljuskom sa grmljavinom.

U ponedeljak oblačno, ujutru i pre podne još ponegde sa kišom, uglavnom na jugu i istoku, posle podne delimično razvedravanje, prvo na severozapadu.

Zatim pretežno sunčano i toplije, samo u toku noći sreda na četvrtak i u četvrtak pre podne prolazno naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom, prvo na severu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAOBLAČENJE: Popodne kiša, do 26 stepeni

Izvor: Kurir, 08.Apr.2016

...Vetar će biti umeren i jak, južni i jugoistočni, u košavskom području i na planinama povremeno i sa udarima olujne jačine, posle podne u slabljenju Jutarnja temperatura biće od 8 C na jugoistoku i po kotlinama do 18 C na jugu Banata, najviša od 22 do 26 C, saopštio je Republički hidrometeorološki...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.