Na granicama se čeka do pola sata

Izvor: Mondo, 09.Jul.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na granicama se čeka do pola sata

Saobraćaj je pojačan na frekventnijim putevima, a na granicama se čeka do 30 minuta.

Foto: MONDO/Zora Ćirković

Saobraćaj u Srbiji večeras je osetno povećan na svim frekventnijim putevima, kao i na putevima koji vode ka turističkim mestima i vikend naseljima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima saobraćaj je pojačanog intenziteta, na prelazu Gradina sa Bugarskom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izlazu iz Srbije zadržavanja su oko 30 mininuta.

Na prelazu Gostun sa Crnom Gorom na ulazu u Srbiju takođe je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila su 30 minuta.

Na ostalim našim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila.

Šta od hrane smete da ponesete u GrčkuDo Grčke kolima: Koliko košta putarina, trajekt...U Grčkoj brčkanje uz nadzor srpske policijeDa li je bolje ići preko Bugarske ili Makedonije?------------------------------------------------------------------------------MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj na frekventijim putevima

Izvor: Blic, 09.Jul.2017

Saobraćaj u Srbiji večeras je osetno povećan na svim frekventnijim putevima, kao i na putevima koji vode ka turističkim mestima i vikend naseljima, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima saobraćaj je pojačanog intenziteta,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.