Na današnji dan Jugović osvojio Čelendž kup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na današnji dan Jugović osvojio Čelendž kup

Danas se navršava 14 godina od dana kad je Rukometni klub Jugović iz Kaća osvojio poslednji klupski međunarodni trofej u našem muškom rukometu.

Toga dana Jugović je u revanš meča finala Čelendž kupa u kaću pobedio švajcarski Vintertur i osvojio poslednji klupski međunarodni trofej u našem muškom rukometu.

Kaćane su do trofeja predvodili Božo Rudić i Arpad Šterbik, a prvu postavu činili su i Tihomir Doder, Milorad Krivokapić, Nebojša Jokić, Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Arsenić i Dragan Gvozdenović.

Jugović je tog dana uzeo trofej novoustanovljenog klupskog takmičenja, a Kać je postao najmanje naseljeno mesto u Evropi sa osvajačem nekog EHF pehara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.