NS: Poziv za učešće na radionici Angažovana novinska ilustracija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2016, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Poziv za učešće na radionici "Angažovana novinska ilustracija"

Francuski institut u Novom Sadu i Omladinski centar CK13 otvorili su poziv za učešće na radionici "Angažovana novinska ilustracija" koja će biti održana 20. i 21. februara u prostorijama CK13 u Novom Sadu. Prijave su otvorene do srede 17. februara.

Učesnici i učesnice tokom dvodnevne radionice, u saradnji sa članovima udruženja KURS-a (Miloš Miletić i Mirjana Radovanović) iz Beograda, realizovaće ilustracije na teme koje će biti obrađivane u martovskom broju srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izdanja mesečnika Le Monde Diplomatique, koji će najuspelije radove i objaviti.

Svi radovi će biti izloženi u Francuskom institutu u Novom Sadu tokom meseca marta.

Učešće na radionicama je besplatno, a broj učesnika je ograničen na deset.

Poziv je otvoren za umetnike, dizajnere, ilustratere, crtače, fotografe, ali i sve zainteresovane koji imaju određeno, makar i malo iskustvo na polju realizacije vizuelnih rešenja.

Prijavni formular može se pronaći ovde.

Ukoliko su u mogućnosti, učesnici i učesnice se pozivaju da ponesu svoj laptop ili drugu opremu za ilustracije/dizajn.

Pre početka radionice obavezno je upoznavanje sa tekstovima/sinopsisima koji će biti dostavljeni učesnicima, kako bi bili u mogućnosti da učestvuju u diskusij i izradi ilustracija, kao i prisustvo tokom oba dana radionice, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.