NIS organizuje radionicu za studente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS organizuje radionicu za studente

U Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, 4. decembra Naftna industrija Srbije organizuje radionicu za studente u okviru Tempus projekta SIPUS. Cilj radionice je da iz ugla privrednog subjekta ukaže studentima na ključne veštine i kompetencije koje bi im omogućile da adekvatno odgovore izazovima savremenog tržišta rada.

Predavanje na temu "My HR story" održaće Andrey Shibanov, zamenik Generalnog direktora, direktor Funkcije za organizaciona pitanja, NIS a.d. Novi Sad, u amfiteatru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rektorata.

Istog dana, u multimedijalnoj sali, biće prezentovane i dve studije slučaja - "Biti šampion! Idealan kandidat – da li to postoji?" i "Razvoj talenata kao ključni potencijal organizacije".

Radionice su namenjene studentima završnih godina studija Univerziteta u Novom Sadu, sa prosekom iznad 8,50.

Rok za prijavu je 26. novembar, a zainteresovani treba da dostave: kontakt e-mail, kontakt telefon, naziv fakulteta i smera/odseka, godinu studija, prosek ocena tokom dosadašnjih studija, kratku biografiju (CV) i motivaciono pismo.

Prijava se vrši isključivo putem e-maila: hr.obuka@nis.eu. U nazivu prijave (subject e-maila) potrebno je naznačiti “SIPUS - Prijava za radionicu NIS-a”.

Više informacija možete pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.