NEVREME PRAVILO HAOS U BANATU Oluja lomila drveće u Kikindi, a u Srpskoj Crnji vetar SRUŠIO KROV SA ŠKOLE

Izvor: Blic, 24.Jun.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME PRAVILO HAOS U BANATU Oluja lomila drveće u Kikindi, a u Srpskoj Crnji vetar SRUŠIO KROV SA ŠKOLE

Olujno nevreme zahavtilo je Kikindu oko 19 sati i 20 minuta. Napre je počeo da duva jak vetra, a onda se na grad sručila i jaka kiša, a vetar koji je pratio polomio je nekoliko stabala, u centru grada, kod hotela "Narvik" i u Zmaj Jovinoj ulici.

Kiša je bila snažna i obilna, pa se veća količina vode slivala sa krovova.

Vetar je nosio kišu, pa je čitav prizor izgledao kao siva kišna zavesa koju je jakom brzinom nosio vetar. Krošnje drveća su se povijale, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na nekim stablima grane nisu uzdržale jačinu vetra.

U jednom trenutku počeo je da pada i sitniji grad. Srećom, nevreme nije trajalo dugo, svega nekolika minuta.

Nevreme i u Srpskoj Crnji

Nedaleko od Kikinde, u Srpskoj Crnji oluja je odnela krov Osnovne škole "Đura Jakšić" u tom mestu, a šteta od nevremena još se utvrđuje.

Kako saznajemo, u ovom incidentu srećom nije bilo povređenih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.