Motus i Vox Populi 4. novembra u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Motus" i "Vox Populi" 4. novembra u Novom Sadu

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu u petak 4. novembra koncert će održati zagrebački sastav "Motus" i beogradski "Vox Populi".

"Motus" je hc/punk bend iz Zagreba koji je prve demo snimke uradio davne 1988. godine. Na koncertu u Novom Sadu predstaviće pesme za poslednjeg albuma "Mašina", ali i retrospektivu najvećih hitova iz svih perioda svoje karijere.

Postavu "Motusa" čine: Hogar - glas, Kizombie - gitara, Krumpa - gitara, Škrga - bubnjevi i Vanja - bas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Kao gosti na novosadskom koncertu nastupiće momci sličnog muzičkog usmerenja - "Vox Populi".

Sastav "Vox Populi" postoji od 1994. godine. Karijeru su započeli obrađujući numere poznatih pank i hardcore bendova, da bi 2002. izdali debi album "Ne možeš svima udovoljiti".

Osim samostalnih i nastupa na brojnim festivalima u Srbiji i Evropi, svirali su i kao podrška kultnim pank grupama: The Exploited, GBH, UK Subs, Anti Nowhere League, One Way System, Peter And The Test Tube Babies, Motus, Hladno Pivo, D.R.I. i drugi. Samo nekoliko dana pred nastup u Novom Sadu gostovaće legendarnim Dead Kennedys na njihovom zagrebačkom koncertu.

Početak programa u Omladinskom centru CK13 najavljen je za 21 čas, a ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti na ulazu u klub.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.