Mirno nedeljno jutro u vojvođanskom gradu prekinuo NEOČEKIVANI STAMPEDO

Izvor: Blic, 26.Feb.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirno nedeljno jutro u vojvođanskom gradu prekinuo NEOČEKIVANI STAMPEDO

Malobrojni prolaznici u apatinskoj ulici Rade Končara su bili zatečeni kad a je danas oko 11 časova kraj njih protrčalo krdo jelena.

Otkud jeleni u gradu ne mogu pretpostaviti ni iskusni šumari, jer se to sada nikada nije događalo.

- Danas se teško u većem broju mogu videti jelene i u divljini. Da li su bili dezorijentisani pa promašili svoju putanju - rekli su upućeni za "Blic".

što je za laike pretpostavka, šumari baš ne veruju.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jedino što je moguće da ih je neko uplašio i da su se dali u galop. Ali i to je malo verovatno jer u okolini ulice Rade Končar, koja je na obodu grada, okružena njivama, nema šume, što je njihovo prirodno stanište - rečeno nam je.

Posle stampeda kroz ulicu jeleni su se uputili prema kanalau Dunav-Tisa-Dunav, prošavši pored gradskog groblja.

Neočekivani susret jelena i ljudi je očigledno iznenadio jedne i druge. Priseban je bio samo mladi Luka Bokan koji je snimio ovaj neobičan događaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.