Milić o Utisku nedelje: Ne vidim cenzuru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2014, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić o Utisku nedelje: Ne vidim cenzuru

Kao kolega sam uvek solidaran, pa i sa koleginicom Oljom Bećković, a što se tiče menadžerskih odluka, B92 je privatna kompanija i ona na svoju štetu ili svoju korist može odlučiti kako želi, ocenio je direktor vesti i programa na Al Džazira Balkans Goran Milić za Danas.

"Olja Bećković ima ugovor sa tom kompanijom i ona je može tužiti i dobiti odštetu. Ja ne vidim tu cenzuru", dodao je Milić.

Cenzura bi bila, objasnio je on, ukoliko bi neko od političkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moćnika isplatio toj kompaniji novac da skine Utisak nedelje. E, to bih ja shvatio kao cenzuru, naglasio je Milić.

On je dodao da su se takvi primeri dogodili u Hrvatskoj u dva navrata, ali da su to svi prećutali iako su svi znali o čemu je bilo reči.

"Da se to dogodilo sa Utiskom nedelje, ja bih se složio da je to cenzura. Ovako, pravo je svakog privatnog medija, naglašavam na svoju štetu ili korist, odlučivati kakav će im biti program", rekao je Milić komentarišući situaciju u medijima u Srbiji posle ukidanja emisije Utisak nedelje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.