Mihajlović: Posao može  da završi samo Vučić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Posao može da završi samo Vučić

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je danas da je Aleksandar Vučić kao premijer pokazao da svojim radom i sa svojim timom može i ume Srbiji da donese rezultat i dodala da ostatak posla mora da završi samo tim sa Vučićem na čelu.

"To jasno dokazuje napredak na evropskom putu Srbije, uređene javne finansije, ekonomski rast, izgrađeni kilometri autopueva i obnovljenih pruga... Takvu Vučićevu politiku građani su potvrdili na izborima kada su dali apsolutnu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << listi 'Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje' ", rekla je ona povodom izjave mandatara o formiranju Vlade.

Mihajlović je dodala da je ostalo još dosta posla da bi u Srbiji u naredne četiri godine bili uvedeni evropski istandardi, kako bi građani živeli u uspešnoj i pristojnoj zemlji.

"Taj posao mora da završi i sprovede samo tim na čijem čelu će biti kapiten Aleksandar Vučić. Samo snažna Vlada na čijem je čelu snažan lider i državnik garant je političke stabilnosti u ovom teškom vremenu nesigurnosti koja je svuda oko nas", zaključila je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Vučić je juče izjavio da će vladu pokušati da formira u kratkom roku, a da, ako ne bude uspeo, ne isključuje mogućnost da je neko drugi formira.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.