Mediji:Policijske igre oko Andreja Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji:Policijske igre oko Andreja Vučića

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije intenzivno proverava informaciju da Andrej Vučić i pripadnici vojne policije koji su bili u njegovoj pranji nisu slucajno pretučeni, piše "Politika".

Prema rečima sagovornika tog lista, informacija se tretira kao "značajna indicija" koja će biti proverena "sa svih strana".

Kako navodi "Politika" pozivajući se na svoj izvor, izgleda da su oni koji vode istragu o ovom slučaju našli osnova za sumnju da brutalnost Žandarmerije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ima veze sa uzajamnom netrpeljivošću različitih delova bezbednosnog aparata države, odnosno da je, kako je rekao sagovornik lista, "udarila služba na službu".

U prilog tvrdnji da incident možda nije rezultat pukog nesporazuma, kako navodi list, govori i izjava premijera Aleksandra Vučić da je njegov brat Andrej pokazao legitimaciju pripadnicima Žandarmerije koji su ga pretukli te da je prebijanje počelo dok je držao ličnu kartu u ruci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDARILA SLUŽBA NA SLUŽBU: Andrej Vučić nije slučajno pretučen?

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije intenzivno proverava informaciju da Andrej Vučić i pripadnici vojne policije koji su bili u njegovoj pranji nisu slucajno pretučeni...Informacija se tretira kao "značajna indicija" koja će biti proverena "sa svih strana"...Izgleda da su oni koji...

Nastavak na Kurir...

MUP ispituje informaciju da Andrej Vučić nije pretučen slučajno

Izvor: Blic, 01.Okt.2014

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije intenzivno proverava informaciju da Andrej Vučić i pripadnici vojne policije koji su bili u njegovoj pratnji nisu slučajno pretučeni, piše “Politika”...Prema rečima sagovornika tog lista, informacija se tretira kao “značajna indicija” koja će biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.