Maturski panoi u centru grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturski panoi u centru grada

Odlukom gradonačelnika, Grad Novi Sad će maturantima srednjih škola i ove godine obezbediti prostor u centru za izlaganje panoa. Panoi će biti izloženi od 11. maja u Ulici kralja Aleksandra.

Grad Novi Sad raspolaže ograničenim brojem mesta (64) na kojima bi mogli biti izloženi maturski panoi, te se molbe mogu prihvatati do popune slobodnih mesta, a najkasnije do 11. maja.

Molbe se Gradu dostavljaju putem mejla protokol@novisad.rs , uz obavezno navođenje naziva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << škole i kontakt telefona.

Da bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa, maksimalna visina iznosi 120cm, a maksimalna širina 75cm. Panoi moraju biti odštampani na foreksu.

Kao i prethodne godine, Grad Novi Sad je pozvao zakupce lokala u centru grada  da izađu u susret maturantima time što će im omogućiti postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.