Maja Gojković u dvodnevnoj poseti Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković u dvodnevnoj poseti Rusiji

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković sutra počinje dvodnevnu posetu Ruskoj Federaciji tokom koje će se sastati s predsednikom Državne dume Sergejem Nariškinom. 

Planirano je da se obrati deputatima Državne dume, kao i da se sastane s predsednicom Saveta Federacije Valentinom Matvijenko i sa članovima poslaničke grupe prijateljstva Državne dume sa Srbijom.

Glavne tema sastanaka biće unapređivanje bilateralnih odnosa Srbije i Rusije i intenziviranje parlamentarne saradnje, saopšteno je iz kabineta predsednice srpskog parlamenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gojković: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2014, 06:14

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas, u obraćanju poslanicima Državne dume Rusije da je prioritet Srbije članstvo u EU i da je Srbija zahvalna na podršci Rusije na tom putu i poručila da Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji...Članstvom Srbije u EU Rusija će dobiti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.