Magla i sumaglica smanjuju vidljivost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla i sumaglica smanjuju vidljivost

Jesenji uslovi vožnje, po kotlinama i dužinom rečnih tokova, magla i sumaglica smanjuju vidljivost, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMS S).

Tokom dana će vozače, prema najavama metereologa, pratiti oblačno vreme sa mogućom povremenom kišom i mestimično vlažnim kolovozima, koja trenutno pada na području Beograda, Valjeva, Požege i Ćuprije, a biće je i južnoj Srbiji.

Prema podacima Uprave granične policije trenutna zadržavanja putničkih vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Iz AMS S podsećaju sve vozače da su od 01. novembra po novom pravilniku o upotrebi zimske opreme dužni da imaju sva četiri zimska pneumatika, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.

Van naseljenog mesta, obavezno je posedovanje lanaca ili drugih uređaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.