Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaš Nikola Jokić obezbedio opremu za osam klubova iz Sombora

Fondacija "Nikole Jokića i prijatelja", slavnog  košarkaša koji igra u Americi, za osam somborskih klubova obezbedila je opremu vrednu 1.500.000 dinara.

- Vi svakodnevno kroz sport i druge oblasti nastojite ostavariti i svoje snove. Mi smo poslednjih godina kao porodica prepoznali Nikolin talenat, podražavali njegov razvoj, i uočavali sportske potencijale grada. Želimo da predstavimo svoj grad, a za ono što želimo velika nam je inspiracija i motivacija porodica Đoković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja uvek i svugde predstavlja Srbiju. Nadamo se da ćemo dalje raditi na pomoći  razvoju Sombora, ne samo u sportu već i drugim oblastima kroz našu fondaciju - rekao je Strahinja Jokić.

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović zahvalila se Nikoli, njegovom bratu Strahinji, porodici i prijateljima na pomoći somborskim sportistima.

- Sve nas raduje da ste donaciju usmerili u naš Sombor. Čestitam vam na rezultatitma i zahvaljujem što ste doprineli očuvanju somborskog duha u Americi - rekla je Golubovićeva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.