Kolovozi vlažni, smanjena vidljivost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi vlažni, smanjena vidljivost

Vozače jutros na putevima u Srbiji očekuju vlažni kolovozi sa mogućom poledicom i lošija vidljivost, zbog povećane oblačnosti i magle koje ima po kotlinama i duž rečnih tokova, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Na putevima prvog i drugog reda saobraćaj se obavlja umerenim intenzitetom, kolovozi su mestimično vlažni, a snega ima u raskvašenom stanju na teritoriji Novog Pazara, Ivanjice i Kruševca.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Vozačima se savetuje oprezna vožnja i održavanje većeg rastojanja između vozila, a posebna opreznost na kritičnim deonicama kao što su mostovi, podvožnjaci, nadvožnjaci i tuneli.

Zbog kiše koja mestimično pada, podseća se da su sva udubljenja i oštećenja na kolovozu slabije uočljiva i apeluje se da se smanji brzina i ne ulazi u rizična preticanja.

U višim planinskim predelima očekuje se sneg, pa se podseća da je obavezna upotreba zimske opreme.

Da zima nije završena, govori najava meteorologa da će tokom dana i uveče uslediti još jedan snežni talas, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.