Kikinda domaćin Zlatnog kotlića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kikinda domaćin "Zlatnog kotlića"

Domaćin "Zlatnog kotlića Vojvodine", jedne od najznačajnijih gastro-turističkih manifestacija u Vojvodini, ove godine je Kikinda. U petak, 19. septembra, na prostoru kompleksa kikindskog Sportskog centra "Jezero", biće održano takmičenje u kuvanju riblje čorbe i ribljeg paprikaša.

Kikinda je prihvatila ulogu domaćina i organizatora čuvene manifestacije, a pokrovitelj "Zlatnog kotlića" je Turističke organizacije Vojvodine. Očekuje se veliki broj učesnika i posetilaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a prijava takmičara počinje u 10 sati. Svečano otvaranje manifestacije najavljeno je u 11 sati i 45 minuta, a tačno u podne počinje kuvanje riblje čorbe i paprikaša. Proglašenje pobednika, dodela pehara i nagrada predviđeno je programom manifestacije u 16 sati.

Bez obzira ko će poneti titulu, takmičari, kao i posetioci manifestacije mogu očekivati lepo druženje i kulinarske čarolije, uz majstore riblje čorbe , paprikaša i – dobre atmosfere.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.