Izmena saobraćaja na mostu preko kanala DTD kod Kikinde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena saobraćaja na mostu preko kanala DTD kod Kikinde

Preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će, zbog izvođenja radova na popravci mosta preko kanala DTD kod Kikinde, od sutra na snagu stupiti izmena režima saobraćaja na tom državnom putu.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati jednom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisanim uz pomoć semaforske signalizacije.

"Putevi Srbije" mole sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izmena saobraćaja na mostu preko kanala DTD kod Kikinde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 09:16

Preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će, zbog izvođenja radova na popravci mosta preko kanala DTD kod Kikinde, od danas na snagu stupiti izmena režima saobraćaja na tom državnom putu...Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati jednom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.