Izložba urbanističkih radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba urbanističkih radova

U Galeriji savremene umetnosti Gradskog muzeja u Somboru sutra će biti otvorena izložba radova učesnika konkursa za Idejno urbanističko-arhitektonsko rešenje Trga Koste Trifkovićai Ulice Pece Petrović u 11 časova.

Na Konkursu je učestvovalo šest autora i autorskih timova . Konkurs je raspisalo Javno preduzeće "Direkcija ua izgradnju Grada Sombora", a investitor je Grad Sombor.

Zadatak Konkursa je bio programsko rešavanje šireg obuhvata prostora koji okružuje Trg Koste Trifkovića i Ulicu Pece Petrovića kao i detaljnija urbanističko-arhitektonska razrada tog trga sa uspostavljanjem kompaktne estetski funkcionalne veze sa okruženjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.