Izložba Filipa Daćevca u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Filipa Daćevca u Vršcu

Nova izložba mladog umetnika Filipa Daćevca biće otvorena 24. novembra u 11.15 časova na Učiteljskom fakultetu u Vršcu. Pored izlagača, prisutnima će se obratiti i profesor Tomislav Suhecki, koji je i inicijator ovog događaja.

Filip Daćevac je student Učiteljskog fakulteta u Vršcu, rođen 16. marta 1992. godine.

Afinitet prema slikarstvu pokazuje još od malih nogu te ne prestaje da razvija svoj talenat za ovu vrstu umetnosti. Njegovi radovi su najviše inspirisani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delima Gaja Deninga, Dalija, Pikasa i Rebranta, ali radi na tome da izgradi svoj upečatljiv stil.

Svoju prvu izložbu je imao krajem maja u Domu omladine Vršac, a u ponedeljak će izložiti svoje nove radove, kreativne crteže, slike i ilustracije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.