Izložba Danijela Babića u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Danijela Babića u Novom Sadu

U prostorijama udruženja "Četiri" u Novom Sadu večeras u 19 časova biće otvorena izložba slika i grafika autora Danijela Babića.

Danijel Babić rođen je 1967. godine u Očaušu, Bosna i Hercegovina. Diplomirao je na Višoj školi za likovne i primenjene umetnosti u Beogradu i Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu - odsek slikarstvo.

Učestvovao je na većem broju kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Dobitnik je specijalne nagrade za slikarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na 6. međunarodnom bijenalu umetnosti minijature, Gornji Milanovac 2000. godine, priznanja internet magazina sa savremenu likovnu umetnost www.artmagazin.info za uspešno predstavljanje u 2003. godini i za najbolju izložbu u 2011. godini (izložba "Re-creation", koja je priređena u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada).

Do sada je samostalno izlagao 65 puta, kaže se u najavi.

Prostorije udruženja "Četiri" nalaze se u ulici Dunavska 13.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.