Izvor: Magyar Szó, 05.Maj.2011, 05:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ištvan Pastor jedini kandidat za predsednika SVM

Za funkciju predsednika Saveza vojvođanskih Mađara u narednom periodu, koji će u subotu biti izabran na stranačkoj izbornoj skupštini, zasad jedini kandidat je aktuelni čelnik partije Ištvan Pastor – izjavio je za „Mađar so“ izvršni potpredsednik stranke Karolj Pal.

Nastavak na Magyar Szó...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ištvan Pastor jedini kandidat za predsednika SVM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2011

NOVI SAD -..Jedini kandidat za predsednika Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) je aktuelni lider partije Ištvan Pastor, preneo je današnji Mađar So (Magyar Szo)...SVM će predsednika birati 7. maja na izbornoj skupštini u Bečeju...Tada će biti birani i savet stranke, disciplinski i nadzorni odbor,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SVM: Pastor jedini kandidat za predsednika

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2011

Jedini kandidat za predsednika Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) je aktuelni lider partije Ištvan Pastor, preneo je današnji Mađar So (Magyar Szo).

Nastavak na Radio 021...

ĐUKANOVIĆ JEDINI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA DPS

Izvor: Kurir, 06.Maj.2011, 00:17

PODGORICA - Aktuelni predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović jedini je kandidat za šefa stranke na predstojećem kongresu 21. maja, odlučio je večeras Glavni odbor DPS-a...Kandidati za potpredsednike vladajuće partije su aktueleni vršioci te dužnosti, šef države Filip...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.