Igre i igračke nekad i sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igre i igračke nekad i sad

U subotu 9. maja u 10 časova, u Muzeju Vojvodine otvara se Muzej za decu, autorki Slađane Velendečić, Tatjane Bugarski, Aleksandre Stefanov i Lidije Balj.

Na otvaranju će govoriti dr Agneš Ozer direktorica Muzeja Vojvodine, dok će izložbu otvoriti Bane Rosić, kantautor, a u umetničkom delu programa nastupiće gradski hor ''Zvončići'' pod dirigentskom palicom Olge Živković i Branka Ružićića.

Nakon otvaranja, za svu prisutnu decu, Pedagoška služba Muzeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojvodine organizuje muzejsku igraonicu ''Igre i igračke nekad i sad'' u okviru koje će deca praviti igračke od recikliranog materijala i igrati igre naših mama, tata, baka i deka.

U toku radionice deci će biti predstavljene igračke od recikliranog materijala kao inspiracija da osmisle i naprave sopstvenu igračku a potom će upoznati tradicionalne dečje igre u Vojvodini i u atrijumu Muzeja igrati se igara kojih smo se nekada davno igrali. Igraonice vode Vladimira Stanisavljević i Slađana Velendečić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.