I dalje gužve na granici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje gužve na granici

Putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom zbog pojačanog inteziteta saobraćaja, čekaju tri sata, saopštilo je danas Ministarstvao unutrašnjih poslova Srbije.

U saopštenju se apeluje na građane da umesto Batrovaca koriste granične prelaze Sot, Bačka Palanka, Sremska Rača i Badovinci, navodi se u saopštenju.

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom teretna vozila na izlasku iz zemlje čekaju dva sata, a putnička sat, dok na Bačkim Vinogradima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << putnička vozila čekaju 40 minuta.

Vozila na izlasku iz Srbije, na graničnom prelazu Šid, čekaju jedan sat.

Zbog pojačanog intenziteta saobraćaja na ulasku u Srbiju putnička vozila na graničnom prelazu Gostun čekaju pola sata, a na Gradini 70 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja.

Na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Auto-put E-75 na deonici Novi Sad-Beograd zbog radova je sužen na mostu preko Dunava.

Zbog radova na auto-putu E-75, na delu od naplatne stanice "Bubanj potok" do petlje "T/6" u oba smera za saobraćaj je tokom noći zatvorena brza traka.

Auto-put je zbog radova na deonici Beograd-Niš sužen od naplatne rampe "Mali Požarevac" do naplatne stanice "Bubanj potok", kao i na mostovima preko železničke pruge i reke Ralje, i preko reke Belice, između Batočine i Jagodine.

Saobraćaj na auto-putu je zbog radova preusmeren na sporedne puteve kod Grdelice i na još tri mesta na deonici Vladičin Han-Vranje.

Zbog radova na državnom putu I-B reda broj 13, vozila kod Kikinde prolaze naizmenično.

Za saobraćaj je i dalje zatvoren stari put Beograd â€" Novi Sad kod nadvožnjaka "Batajnica".

Vozila na putu I-B reda broj 4 most preko kanala, kod Kovinskog mosta na Dunavu prelaze naizmenično.

Zbog klizišta je i dalje zatvoren državni put I-B reda broj 30, Ivanjica-Ušće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.